Adja el lakását gyorsan!

Hogyan hirdesse ingatlanát hatékonyan?

Szeretné gyorsabban, hatékonyabban értékesíteni lakását, házát, nyaralóját?
Szeretné mindezt közvetítő bevonása nélkül, de felesleges telefonok, látogatók elkerülésével?
Szeretne pénzt spórolni, szeretné kényelmesen és emellett biztonságosan eladni a lakását, házát?
Fontos Önnek az idő és az eredmény?

INGYENES ÁRAJÁNLAT-KÉRÉS


 

3DinTour szolgáltatásunk több mint virtuális túra, több mint panoráma képek összessége!

3DinTour szolgáltatásunk valós lézerszkenneres felmérésen alapul, így a kapott bemutató 100%-ig a valóságot tükrözi vissza térérzékeléssel, látványosan és hitelesen mutatja be az értékesíteni kívánt lakást, családi házat, nyaralót!

3DinTour virtuális túra bizalmat kelt az érdeklődőkben, mivel teljesen élethű! Emellett látványos és kiemelheti lakását a hirdetések tömegéből! Tekintse meg referencia munkáinkat, vagy indítsa el bemutató videónkat a következő képre kattintva! 

3DinTour szolgáltatásunk igénybevételével nem kell 20-30alkalommal bemutatni az ingatlant és az érdeklődőknek sem kell annyit utazniuk. Hiszen a teljes ház, lakás, akár nyaraló bejárható a nap 24 órájában, távolról. Már csak azok jönnek el megnézni a valóságban, akik ténylegesen érdeklődnek az ingatlan iránt.

Emellett a lakás, ház bejárása már sokkal hatékonyabb, eredményesebb lehet. Az érdeklődő, vásárló a 3DinTour virtuális túra után már egész más, lényegibb kérdéseket tesz fel a fizikai bejáráskor. A 3DinTour pótolja az emlékek kiesését, az érdeklődő vissza tudja nézni a lakást és segítséget nyújthat már a tervezésnél, átalakításnál is.

Ne feledkezzünk meg a biztonságról! Nem kell annyi idegent beengedni az otthonunkba! A 3DinTour szolgáltatás is testre szabható, nyilvánossá tehetjük, vagy csak azoknak tehetjük elérhetővé, akiket kiválasztunk.

Azáltal, hogy nem fényképek, hanem lézerszkenneres felmérést készítünk, a házról, lakásról igény szerint akár méretpontos tervrajzot is biztosítunk.

Csak akkor válassza a 3DinTour szolgáltatást, ha a valóságot akarja bemutatni és nem akarja hitegetni a vevőket!

A 3DinTour szolgáltatás igénybevételével 100%-ig biztos lehet az érdeklődő abban, hogy a valóságot kapja!

Kérje kötelezettségmentesen ajánlatunkat: AJÁNLATKÉRÉS<
db
m2
db